مبارزه با عرفان های دروغین

این وبلاگ برای مبارزه با فرقه های انحرافی راه اندازی شده است .

مبارزه با عرفان های دروغین

این وبلاگ برای مبارزه با فرقه های انحرافی راه اندازی شده است .

اهداف این وبلاگ مبارزه با جریان تشیع انگلیسی - دراویش - عرفان های دروغین و ادیان ساختگی است .

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
  • ۰
  • ۰

در این کتاب آنچه در مورد رسانه‌های آمریکا بیان شده، به طور صریح و گویا ویژگی‌های رسانه‌های آمریکا یادآوری می‌شود تا خوانندگان کتاب به برخی روابط پیدا و پنهان غول‌های اقتصادی و رسانه‌های آمریکا پی ببرند و هیچ انتظار حقیقت‌گویی از این رسانه‌ها را نداشته باشند.کتاب تهاجم خاموش به قلم محمد رضا ابراهیمی کیاپی  در دی ماه سال 1390 با حضور وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی وقت، در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رونمایی شد.

این کتاب در سال 1391 در 184 صفحه و در شمارگان 1500 نسخه و با بهای 7000 تومان از سوی انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی، دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها به چاپ رسید.

گفتنی است تالیف و انتشار کتاب تهاجم خاموش با مشارکت خبرگزاری شبستان صورت گرفته و نخستین گام این رسانه در تألیف چنین کتاب‌هایی بوده است.

هدف از تدوین و انتشار کتاب تهاجم خاموش، شناخت هر چه بیشتر روش‌های تهاجم فرهنگی و جنگ نرم به عنوان روش‌های تهاجم خاموش است. در این کتاب روش‌های به کار گرفته شده توسط کشورهای غربی به منظور تاثیرگذاری و تهاجم بر فرهنگ کشورهایی چون ایران تبیین گردیده است.

کتاب اخیر به ویژه روش‌ها و ابزارهایی مانند رسانه‌ها و استفاده از دنیای مجازی، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی را مورد بررسی قرار داده تا بتوان با شناخت این ابزار و اهداف در برابر تهاجم فرهنگی بیگانه مصون‌سازی کرد.

این کتاب در چهار فصل تدوین شده است؛ در فصل نخست روش‌های شناخت تهاجم خاموش مورد بحث و بررسی قرار گرفته و این قسمت شامل بخش‌های جنگ نرم، جنگ روانی و تهاجم فرهنگی است. عنوان فصل دوم سربازان سلطه است که سه بخش تریبون سلطه، دنیای مجازی سلطه و پدیده‌های نوین سلطه را شمال می شود. نویسنده در فصل سوم و با عنوان امپراتوری‌های تغییر، انقلاب‌های رنگی و ادیان و اندیشه‌های نوظهور بررسی کرده است.

کتاب در فصل چهارم و پیش از ذکر منابع، به ماهیت مبارزه با تهاجم خاموش می‌پردازد که در آن روش‌های مقابله با جنگ نرم تشریح شده و از رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص مقابله با جنگ نرم، فرازهایی آمده است.

در صفحه 30 با موضوع انسانیت زدایی و اهریمن سازی به اقدامات رسانه‌های آمریکا در خصوص تبلیغ علیه صدام اشاره شده که اگر هر نویسنده‌ای در نگارش مربوط به این حوزه ظرافت خاصی به خرج ندهد به نوعی دفاع ناخواسته از غرب یا صدام و تخطئه یکی به دفع دیگری تداعی می‌شود.

در این کتاب مولف در صفحه 41 در مطلب ترجمه‌ای در مورد جنگ آلمان و نروژ به طور نارسا جملات خود را به پایان برده و خواننده در سردرگمی جنگ بین این دو کشور یا نقش کشور نروژ در جنگ‌های جهانی و تاثیرات نمایش فیلم در تحریک روحیه جنگ طلبی در آلمان می‌ماند و نکته دیگر اینکه اقدامات روانی گوبلز علیه متفقین فراتر از اقداماتی که کشورهای متفق علیه آلمان نازی انجام داده‌اند، دیده می‌شود.

نویسنده در صفحه 53 به بیان برخی واقعیت‌های موجود در کشورمان در خصوص نگاه مدیران به نخبگان پرداخته است و سعی بر آن بوده که به ریشه برخی مهاجرت‌های نخبگان و فرار مغزها اشاره کند و از کنار این قضیه با مماشات عبور نکند و هر آنچه لازم است به مسئولان امر در رابطه با نخبگان گوشزد کرده باشد.

در صفحه 66 آنچه در مورد رسانه‌های آمریکا بیان شده، به طور صریح و گویا ویژگی‌های رسانه‌های آمریکا یادآوری می‌شود تا خوانندگان کتاب به برخی روابط پیدا و پنهان غول‌های اقتصادی و رسانه‌های آمریکا پی ببرند و هیچ انتظار حقیقت‌گویی از این رسانه‌ها را نداشته باشند.

مولف کتاب در صفحه 112 تیتر انتخابی با محتوای مطالب به کار رفته در آن همخوانی چندانی ندارد با اینکه تیتر "استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی" در خصوص عملیات روانی علیه ایران است اما تنها به معرفی سازمان‌های بین‌المللی از دیدگاه‌ اما بسنده شده و بلافاصله بعد از آن به جملاتی از جین شارپ در حمایت از مخالفان سیاسی یک کشور اشاره می‌شود.

از نظرگاه نویسنده کتاب آنچنان که در صفحات 122 و 123 به نگارش درآمده است کل برنامه‌های اجراشده در اغتشاشات سال 1388 و ایام فتنه را تحت عنوان "انقلاب سبز" را عینا به کپی برداری از کتاب از دیکتاتوری تا دموکراسی جین شارپ نسبت داده است در صورتی که ریشه‌های اغتشاشات و ناآرامی‌های آن زمان و مراحل اجرایی آن را نمی‌توان تنها در لابلای کتاب جین شارپ جستجو کرد و بهتر بود نویسنده کتاب به مداقه بیشتری در این زمینه می‌پرداخت.

در صفحه 140 از کتاب تهاجم خاموش نقش آمریکا و عربستان در پیدایش طالبان به طور شفاف و به صورت مجزا تبیین نشده است و بلافاصله بعد از اینکه نقش عربستان و وهابیت در پیدایش طالبان بیان شده، پای آمریکا نیز بدون مقدمه به وسط معرکه کشیده می‌شود و از نظر نویسنده بعد از آن است که آمریکا طالبان را کاملا در اختیار می‌گیرد. 

با اینکه نویسنده در صفحات 141 تا 143 به طور شفاف تاریخچه بهائیت و عقاید و احکام مربوط به آن را توضیح می‌دهد اما به ناگهان حسن ختام این بحث آنچنان که باید و شاید به طور ابتر رها می‌شود و تنها در چند سطر با سبک و سیاق شعاری به موضوع پایان داده می شود.

صفحه 144 کتاب خلاصه وار به روشنی به پیدایش فراماسونری اشاره کرده است و هر تازه‌واردی می‌تواند با مطالعه این بخش خلاصه ای از فراماسونری، عقاید مربوط به این جرگه و نمادهای ماسون در دنیای جدید پی ببرد.

در بخش مربوط به روش‌های مقابله با جنگ نرم تکرار برخی موضوعات به صورت شعاری و کلی گویی حاکم شده و در صفحه محتوای مربوط به تهیه طرح جامع به نوعی تکراری از صفحات قبل ارزیابی می‌شود.

منبع : وبلاگ رهپویان هدایت

  • ۹۳/۱۱/۱۲
  • آرمان علوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی